Är i akut behov av hjälp att samla ihop minst 250000 men gärna allt på ca 400000 , jag vill på alla viss få det bättre trots att jag är medlåntagare på ytterligare ett lån på nordax åt min exman…

Låna pengar privat annonser

One Comment

  1. Hej finns det någon som har så mycket pengar som vill lägga upp ett lån till mig så att jag kan rädda mitt hus från att bli taget. Har haft lån hos marginalen pga skuld hos kronofogden. Jag har fast jobb men klarade inte av att betala 10500 i månaden på mitt hus lån som skulle kunna var kanske 5000 i månaden istället. Jag har ett hus som jag och min pappa har byggt och jag vill inte sälja detta pga alla minnena som finns där. Mitt lån ida är på ca 2.300.000 då är alla skulder inräknade. Finns det någon eld själ som vill hjälpa mig att lägga upp ett normalt bank lån till mig även om jag har skulder hos kronofogden ca 30 st sökningar på olika lån mm Snälla jag skulle klara av att betala mellan 5000 till 8000 i månaden så att det gick fortare. Med vänliga hälsningar. Björn Persson

    Björn Persson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *