Behöver du finansieringshjälp för personliga eller affärsmässiga ändamål? Vi har för närvarande övertagande för småföretagslån, kommersiella lån, byggelån, fastighetsfinansiering, auto lån, personliga lån, eget kapitallån e.t.c kontakta oss idag via e-post

Låna pengar privat annonser

36 Comments

 1. Tjena, är en 18-årig student som skulle behöva lite pengar snabbt, 1000kr skulle vara perfekt. Betalar tillbaka 31 Januari då studiebidraget kommer, hur mycket ränta tar ni för 1000kr? Tack på förhand.

  Erik Löf
 2. Jag är i stort behov av ett lån på 70.000 kr som jag behöver snarast möjligt.
  Återbetalning kommer att ske med hela lånesumman inom 1 till 1,5 månader.
  Det är räkningar jag kommit efter med och som jag behöver betala nu
  Har sökt på många ställen och nu har jag så många kreditupplysningar att jag inte kan söka på flera ställen.

  Gunilla Wiss
 3. Hej jag behöver låna 120.000kr. Betalar tillbaka inom 3 månader, självklart med räntan om du ska fråga hur det är ska betala 20.000 som jag har lån och 50.000 att skapa ett ab 50.000 för ett transportbil. Jag har kompis som är chef i jectpack mölndal dom söker människor med företag som har transportbil och gör dom kontrakt med dom för 60.000kr per månad.
  Behöver pengar inom några dagar vi kan göra en avtal om ni vill som ni kan vara ägare på allt som jag äger. (T.ex. från min mobil till företaget. )

  Mikail Teker
 4. Hej jag behöver låna 120.000kr. Betalar tillbaka inom 3 månader, självklart med räntan om du ska fråga hur det är ska betala 20.000 som jag har lån och 50.000 att skapa ett ab 50.000 för ett transportbil. Jag har kompis som är chef i jectpack mölndal dom söker människor med företag som har transportbil och gör dom kontrakt med för 60.000kr per månad.
  Behöver pengar inom några dagar vi kan göra en avtal om ni vill som ni kan vara ägare på allt som jag äger. (T.ex. från min mobil till företaget. )

  Mikail Teker
 5. Hej,
  jag har hamnat i en siutation som jag inte kan ta mig ur och jag söker med ljus och lykta efter någon som kan hjälpa mig ur den här mardrömmen. Jag har fast anställning, 46 år gammal, och behöver ett lån på 100 000 kr då jag inte kan få det via bank eller annan låneförmedlare pga för många förfrågningar och anmärkningar. Detta på grund av en separation som knäckte mig. Har aldrig bett om hjälp tidigare – men nu behöver jag den där räddande ängeln – är det du? Vore dig evigt tacksam om du kunde hjälpa mig ur detta helvete. Stort tack på förhand!

  Cattis
 6. Hej, jag skulle gärna behöva ha hjälpa att samla lån då jag har massor med lån där mina lånekostnder stiger mot 13tusen varje månad, jag skulle behöva hjälp med ca: 420.000kr där jag skulle kunna betala tillbaka varje månad ca: 4-5 tusen. Jag skulle bli otroligt tacksam för det skulle bli en ny start för mitt liv och komma tillbaka på rätt väg igen. För jag orkar inte gå med tom mage och klump varje månad alla räkningar ska betalas hoppas ni verkligen kan hjälpa mig skulle betyda allt för mitt liv.

  Rebwar Ali Khalid
 7. Hej finns det någon som har så mycket pengar som vill lägga upp ett lån till mig så att jag kan rädda mitt hus från att bli taget. Har haft lån hos marginalen pga skuld hos kronofogden. Jag har fast jobb men klarade inte av att betala 10500 i månaden på mitt hus lån som skulle kunna var kanske 5000 i månaden istället. Jag har ett hus som jag och min pappa har byggt och jag vill inte sälja detta pga alla minnena som finns där. Mitt lån ida är på ca 2.300.000 då är alla skulder inräknade. Finns det någon eld själ som vill hjälpa mig att lägga upp ett normalt bank lån till mig även om jag har skulder hos kronofogden ca 30 st sökningar på olika lån mm Snälla jag skulle klara av att betala mellan 5000 till 8000 i månaden så att det gick fortare. Med vänliga hälsningar. Björn Persson

  Björn Persson
 8. Hej
  Jag behöver hjälp och låna pengar för att lösa en skuld då jag hamnat i en enorm bedrägerihärva. Jag behöver låna 500.000 till slutet av det här året.

  Sofia Lervik
 9. Hej!

  Jag har alltid velat ta mig långt i livet och har jobbat för att nå dit också.
  Jag fick mitt första arbete 2017 i juli och fick en deklarerad inkomst på 161 300 kr på det halvåret.
  Vid maj så togs jag ur tjänst för att någon sagt till chefen att jag inte arbetat trots att jag hade bäst resultat.Även andra rykten gick om andra både höger och vänster så jag valde att avsluta den tjänsten.

  Efter det så letade jag möjligheter att lyckas på riktigt och hittade en fabrik som kunde leverera miljövänlig plast i enlighet med EU:s nya lagar. Där har jag lyckats bygga upp en plan för att ta över plastmarknaden då våra konkurrenter inte har någonstans att bryta ner sin plast i kundernas behov och FTI inte har en lösning till att få bra plast att fungera i deras system. Trots det vill de inte heller vill anpassa sig till resten av Europa som senare i framtiden vid 2021 kommer att krocka med FTI’s plaster rent lagligt.
  Där har jag skapat en avlastningsplan som kommer ta över hela marknaden smidigt, om det går bra.

  Vid sidan av det har jag även ett vanligt arbete ifall att företaget inte skulle gå bra. Jag har även byggt företagsplanen på ett sätt att vi inte behöver något startkapital för att lyckas.

  Hur som hade min familj ont om pengar så jag fick hjälpa till och det visade sig att det var mycket skulder som behövde betalas men jag fick inte veta om alla i början så jag gav dem mina pengar. Sen behövde jag ta små ‘’ bra ‘’ lån för att hjälpa dem och till slut behövde jag ta skitlån då jag inte kunde få några samlingslån pga att första deklarationen inte kommit in och därmed såg UC mig som en risk och nu kan jag inte få samlingslån pga skitlånen och antal ansökningar istället.
  Jag lyckades göra det stabilt för deras del men hade inte pengar för mina egna räkningar och så började den onda lånecirkeln.

  Jag har skulder på 159 000 kr. Dock har jag första halvåret ( 2017 juli-December ) haft en inkomst på 161 300 kr och 2018 Januari-maj & November-December på ytterligare 140 600 deklarerad inkomst så jag är egentligen inte en riskabel kund har bara hamnat i en skit situation som jag inte ens själv skapat.

  Om jag kunde samla lånet så vore det bra men om jag kunde låna 50 000 istället om mindre belopp är mer intressant så skulle det hjälpa mig att ta mig ur allt enkelt även om du vill ha hög ränta.

  Jag festar inte, gör inte onödiga resor, dricker inte och tar inga droger. Har bara ren motivation för att lyckas i livet och förtjänar inte att vara i risk för skuldsanering…
  Kan någon hjälpa mig?
  Isåfall, tack!

  Eric
 10. Hej, jag är person som satt mig i en dålig sits, har dragit på mig alldeles för många små lån här och där. Jag skulle behöva någon som kan hjälpa mig med ett lån på ca 350000kr. Alla mina små lån kostar mig ca 15000kr i månaden nu och det går inte runt direkt som ni förstår.
  Maila mig gärna om det finns någon som kan hjälpa mig och min familj.
  Mvh Nicklas

  Nicklas Lundgren
 11. Hej! Jag skulle vilja låna 2200000 till en ny lägenheten jag hittar när jag sålt min lägenhet för minst 1100000 betalar jag tillbaka det och behåller resten av lånet. Går det?

  Mikaela
 12. jag har tagit på mig alldeles för många krediter, bankerna vill inte ge mig ett samlingslån pågrundav många förfrågningar och låg kreditvärdighet, jag har jobb men alla krediter överstiger min månadslön. skulle behöva låna ca 80000 kr, kan betala 2000 kr i månaden, snälla hjälp. mvh therese

 13. Hej jag skulle behöva ett lån på 40000kr omgående på grund av att jag hamnade i kläm senaste månader. Har ett fast jobb sedan 14 år tillbaka. Och en inkomst på 47 645 inan skatt.
  Kan betala av snabbt.
  Men får inget lån på grund av betalningsanmärkning och skuldsaldo på ca. 6400kr.

  Med vänlig hälsning

  Danes
 14. Hej
  efter en grov misshandel av min son i somras tappade jag allt, inte mist mitt jobb och kollen på min ekonomi. I många månader svävade han mellan liv och död, han klarade sig men blir aldrig sig själv igen. jag sitter nu med skulder som måste betalas så att jag kan sälja min stuga och betala mina skulder och komma på fötter igen. jag har flyttat till Norge och har fast arbete där. i juni får jag ingen lön pga skattesystemet här, men jag kan börja betala tillbaka lånet i juli med 10000/månad max. det här är sista utvägen, sen ger jag upp, orkar inte mera.
  snälla hjälp mig

  Anette
 15. Jag är i mycket akut behov av att låna 15000 kronor , helst idag
  Om det finns möjlighet att få låna dessa pengar så kan jag betala
  tillbaka hela beloppet på måndag nästa vecka.

  Britt Iréne Gotlin Blom
 16. Hejsan!
  Jag skulle behöva ett lån på 10-15.000, för att ordna upp ekonomin.
  Med en garanterad avbetalning på 5 månader.
  Hoppas på att ni kan hjälpa mig.
  Mvh

  Rasmus Sandell
 17. Hej. Skulle verkligen behöva hjälp med att få lån på 20000kr just nu för att komma ur min besvärliga situation. Få rätsida på allt så jag kan återgå till ett normalt leverne och slippa stress över pengar. Någon som vill och kan hjälpa mig?

  Josephine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *